Menu

Vacancies

❮  Back to jobs overview

Laborant Quality

02/10/2020
- Oostende

Company information
Job content

In het labo, ga je samen met de QHSE en Labo Manager het ‘quality check’ beleid ontwikkelen, implementeren en onderhouden. Je waakt er over dat deze systemen leiden tot concreet QHSE-bewust gedrag bij alle collega’s binnen het bedrijf. Je biedt ondersteuning naar externe audits toe.

Veiligheid en precisie staan voor jou centraal en je inspireert ook je collega’s om deze waarden te hanteren in de dagelijkse uitoefening van hun functie.

Je streeft naar een continue verbetering van de kwaliteitsprocessen. Eens alle kwaliteitsprocedures zijn uitgewerkt, zorg je voor een correcte integratie in het bedrijf en toepassing hiervan. Elk geval van non-conformiteit detecteer je, volg je op en  je voert procesoptimalisaties door.

Profile

Je hebt een hogere technische vorming.

Jij bent gepassioneerd door scheikunde, recyclage en nieuwe technologieën. 

Jij kan terugvallen op een relevante werkervaring in reclyclage, plastiek,...  

Je bent flexibel ingesteld naar taken en uurrooster toe en houdt van het ‘geven & nemen’ principe.

Kennis en ervaring in de sector van hernieuwbare energie, ecologie, recyclage, … is een grote troef.

Je spreekt uiteraard vlot Nederlands, andere talen zijn mooi meegenomen.

What do we offer?

Je komt terecht in een hightech bedrijf uniek in zijn sector, een speler van wereldformaat, een trendsetter. Het bedrijf ademt technologie, is vooruitstrevend en zal de toon zetten voor de toekomst op het vlak van recyclage. Je krijgt de unieke kans hieraan mee te werken, je mag rekenen op autonomie & inbreng. Je krijgt hiervoor in ruil een zeer mooi en motiverend loonpakket aangevuld met extralegale voordelen.

Contact

Voor meer informatie contacteer Marieke Franken, marieke.franken@sciencetalents.be